Tule mukaan järjestämään Linkoa

Kiinnostaako LINKO? Nautitko tapahtumien järjestämisestä hyvässä porukassa? Haluatko mukaan, mutta osallistuminen kilpailuun mietityttää? Hienoa, olet oikeassa paikassa!

Sinulla on mahdollisuus päästä järjestämään Suomen ensimmäistä valtakunnallista kasvatus-ja opetusalan hackathonia. Jos olet yhteistyökykyinen, reipas ja tiimityöskentelytaidot kuuluvat vahvuuksiisi, olet juuri se, kenet haluamme osaksi tiimiämme! Tarvitsemme talkoolaisia avuksi sekä ennen LINKOa että viikonlopun aikana. Tehtäviä on erilaisia, joten kerrothan itsestäsi ja vahvuuksistasi! Tulet työskentelemään vain osan viikonlopusta, toiveita kuunnellaan ja kaikki apu on hyödyksi. Otathan kaverisikin mukaan!

Miksi sinun kannattaisi tulla mukaan LINKO-tiimiin?
•    Yhdessä tekeminen ja tiimissä työskentely on mukavaa ja pääset osaksi ainutlaatuisen tapahtuman ydintä
•    Tutustut uusiin ihmisiin: talkooporukka, osallistujat ja yhteistyötahot ovat täynnä mielenkiintoisia tyyppejä!
•    Saat kokemusta tapahtuman järjestämisestä ja halutessasi talkootodistuksen osallistumisestasi
•    Pääset marraskussa järjestettävään LINKOlaisten karonkkaan, eli mahtaviin pimeää syksyä valaiseviin kiitosbileisiin!

Jos kiinnostuit talkoohommista, ilmottaudu alla olevalla lomakkeella mahdollisimman pian. Jos sinulla on kysyttävää, laita sähköpostia osoitteeseen team@linkossa.fi otsikolla TALKOO tai soita/whatsappaa/telegramaa 0405418640/Riina.

Nimi *
Nimi
Opiskelija *
Aikataulu *
Milloin pääset jeesailemaan?