people-woman-coffee-meeting.jpg
Time.jpeg
legs.jpg
people-woman-coffee-meeting.jpg

FALL 2016


Haasteenasettajat

SCROLL DOWN

FALL 2016


Haasteenasettajat

CLANED® on henkilökohtainen, sosiaalinen ja avoin verkko-oppimisympäristö, joka on saatavilla pilvipalveluna ja mobiiliapplikaationa. Oppimisympäristö tuottaa tekoälyä sekä kasvatuspsykologista tutkimusta hyödyntävää analytiikkaa, jonka avulla ilmenee mikä vaikuttaa oppimisen onnistumiseen ja tukee näiden hyödyntämistä. CLANED®-ympäristön käyttäjät ovat yrityksiä, yliopistoja, organisaatioita sekä pian myös yksittäisiä oppijoita. Clanedilla on asiakkaita ympäri maailmaa, mm. Yhdistyneet kansakunnat, Cambridgen Yliopisto, Oulun Yliopisto ja Telefonica.

Nopeasti kasvava CLANED®-tiimi koostuu 23 ammattilaisesta, joihin mahtuu tohtoreita, entisiä teknologia-alan johtajia, sovelluskehittäjiä, nuoria intoilijoita, pedagogeja ja paljon muita huikeita osaajia. Toimipisteitä on nyt Helsingissä, Singaporessa sekä Lontoossa.

 

 

Sulaton on uusi suomalainen koulutustuotteita, pedagogisia materiaaleja ja konsepteja suunnitteleva ja tuottava pienyritys. Yritys keskittyy lähinnä lasten luovaa ajattelua ja oppimista tukevien laadukkaiden sisältöjen ja välineiden kehittämiseen, joita suunnataan myös kansainvälisille markkinoille. Yrityksen toiminta ja innovaatiotyö perustuvat viimeisimpään alan tutkimustietoon ja yliopistojen kanssa tehtävään yhteistyöhön. Toiminnan punaisena lankana on kiireettömyyden filosofia. Yrityksen motto onkin: hiljaa hyvä tulee, ajatellen aivan kaunis.

Time.jpeg

Ohjelma


 

14.-16.10.2016

Ohjelma


 

14.-16.10.2016

Perjantai

"kickoff"

 • Klo 16.00 - 17.30 Ilmoittauminen

 • Klo 18.00 - 18.30 Tervetuloa

 • Klo 18.30 - 22.00 Haasteet, tiimien muodostus ja ideointi

 • Klo 22.00 - 01.00 Illanviettoa ja verkostoitumista

Lauantai

"WORK it"

 • Klo 8.00 - 10.00 Aamiainen

 • Klo 10.00 - 12.00 Tiimityöskentelyaikaa ja konseptointiworkshop

 • Klo 12.00 - 13.30 Lounas

 • Klo 13.30 - 14.00 Keynote:                     Näin muutat maailmaa                       Mervi Pänkäläinen, CEO at Mightifier

 • Klo 14.00 - 22.00 Tiimityöskentelyaikaa

Sunnuntai

"Finalize and showoff"

 • Klo 09.00 - 11.00 Brunssi

 • Klo 11.00 - 14.00 Tiimityöskentelyaikaa ja pitchausworkshop

 • Klo 14.00 - 18.00 FINAALI

 • Klo 18.00 KOTIIN

legs.jpg

Osallistujille


Osallistujille

Osallistujille


Osallistujille

together

 

Mahdollisuus työskennellä ja ystävystyä ihmisten kanssa jotka jakavat kiinnostuksen kohteesi.

rocket

 

Intensiivistä ja kehittävää tiimityöskentelykokemusta tulevaisuuden koulutukseen liittyvien aiheiden parissa.

multidisc

 

Mahdollisuus päästä työskentelemään eri taustoista tulevien opiskelijoiden kanssa synnyttää uusia mahdollisuuksia oman ajattelun laajentamiseksi.

UKK


UKK


USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Mikä on Linko Education Hackathon ja mitä siellä tehdään?

Linko on yhteistoiminnallisen tuottamisen festivaali jonne kaikki ovat tervetulleita! Tapahtumaan osallistumalla saat olla mukana synnyttämässä ratkaisuja haasteenasettajan määrittelemiin tosielämän ongelmiin.

Mitä ovat haasteet eli trackit ja miten ne toimivat?

Trackit muodostavat hackathonin ytimen. Haasteet ovat yhteistyötahojen asettamia koulutukseen ja oppimiseen liittyviä avoimia haasteita tai ongelmia, joita lähdetään ratkaisemaan tiimeissä. Trackit ovat haastavia ja niiden ratkaisemaan tarvitaan luovuutta ja tiimityötä, mutta kuitenkin mahdollisia ratkaista yhden viikonlopun aikana. Yhtä oikeaa vastausta ei ole!

Voinko osallistua ilman tiimiä?

Ehdottomasti voit! Perjantaina järjestämme ohjelmaa ja aikaa sille, että jokaiselle löytyy tiimi.

Kuka voi osallistua tapahtumaan? / Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Tapahtuma on kaikille avoin alasta ja koulutustausta riippumatta. Toivomme näkevämme Linkossa innokkaita ja kehittämishaluisia osallistujia. Tervetuloa!

Kuka omistaa oikeudet tuotoksiin?

Kaikki oikeudet tapahtuman aikana tuotetuista konsepteista säilyvät ne kehittäneellä tiimillä.

Kuka järjestää tapahtuman?

Tapahtuman järjestää voittoa tavoittelematon yhdistys Lemonpot ry, joka koostuu joukosta innokkaita kasvatusalan opiskelijoita. Tapahtuman aikana ja sitä ennen ydintiimiä tukee joukko vapaaehtoisia järjestäjiä.